Inbraakbeveiliging

Een goede beveiliging vermindert het risico op een inbraak aanzienlijk. Buikema Beveiligingstechniek adviseert u graag over de oplossing voor een alarmsysteem naar uw wensen. Bij ons koopt u geen alarmsysteem maar een echte beveiliging waar u zich goed bij voelt!

Draadloos en bekabeld alarmsysteem?
Er zijn heel wat draadloze systemen op de markt en deze worden veel verkocht en geplaatst. Dat is ook logisch, een draadloos systeem is makkelijk en snel te plaatsen waardoor het een stuk goedkoper zal zijn.

Maar is een draadloos systeem net zo veilig als een bekabeld alarmsysteem?
Er zijn fabrikanten en installateurs die beweren dat hun draadloze systemen even veilig zijn als bekabelde systemen. Natuurlijk weten we allemaal beter!

Een draadloze communicatie kan sneller en vaker storingen veroorzaken en de juiste werking is afhankelijk van diverse factoren. (dikte muren, omgevingsfactoren, storingsbronnen..)

Als het technisch niet mogelijk is om een bekabeld systeem te installeren, zullen wij een hybride systeem aanbieden. Dit houdt in dat het grootste gedeelte van de installatie bekabeld wordt aangelegd en wordt draadloos uitgebreid waar we met een kabel niet kunnen komen.

Het voordeel van een bekabeld alarmsysteem:
– Beduidend veiligere installatie, geschikt voor hogere niveaus
– Lagere servicekosten (geen kans op lege batterijen, draadloze storingen)
– Alle detectoren en sirenes zijn meestal volledig herbruikbaar mocht u na enkele jaren een nieuwe centrale willen aanschaffen, bijvoorbeeld als er nieuwe mogelijkheden zijn.

Naast het advies en de installatie, dragen wij zorg voor het onderhoud van uw systeem.

Buikema Beveiligingstechniek is een VEB erkend  installatiebedrijf. Dit houdt in dat wij aan de eisen voldoen van de VEB4-kwaliteitsregeling. Wij adviseren en installeren conform de VRKI, zijn bewezen betrouwbaar en leveren kwaliteit. Omdat wij VEB erkend zijn mogen wij ook VEB kwaliteitsdocumenten (certificaat en opleverbewijs) afgeven.

Brandmeldinstallaties

Brandbeveiliging is tegenwoordig  essentieel in scholen, bedrijfspanden en woningen.

Voor bedrijven en instellingen zijn regels vastgesteld in de wet. De verzekeringen stellen vaker verplichtende voorwaarden hieraan. Met de kennis en expertise van Buikema Beveiligingstechniek zorgen we er samen voor dat de risico’s op brand (meldingen) zo laag mogelijk zijn.

Camera bewaking

Camera bewaking vergroot de veiligheid om uw pand. Buikema Beveiligingstechniek gaat samen met u kijken welke type camera het beste aan uw wensen voldoen.

Dit in samenwerking met een inbraaksysteem wordt het risico op ongenode bezoekers erg klein.

Via cameraregistratie en observatie kunt u precies zien waar iemand zich begeeft en kunt u zo nodig een signalement afgeven van bezoekers die op dat tijdstip niet op uw terrein hoorde te zijn.